Trusti pensional i kosoves online dating Arab sex chat site

Rritjet që janë bërë obligohen më ligj, theksoi ministri ndonëse bëri...Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka përsëritur se nuk do të ketë ngritje të çmimit të energjisë elektrike, ndërsa për reduktimet me energji elektrike ka fajësuar KEK-un dhe KEDS-in, duke thënë se janë duke e...

Ditën e premte vlera e kësaj kriptovalute pësoi rënie nën 7,910 dollarë, rënie kjo...Ende po vazhdojë përpjekjet për kontratën 63 milionëshe të përmendur nga kompania Bechtel-Enka, për autostradën për Shkup, “Arbën Xhaferi”.Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj po vazhdon të këmbëngulë...Oda Ekonomike e Kosovës, (OEK), ka hapur zyrën për Projekte dhe Zhvillim Strategjik si përgatitje për konferencën e Londrës që organizohet nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ( EBRD), që do të mbahet më 26 shkurt, ku do...Ministri i Financave të Kosovës, Bedri Hamza, nesër do t’ia dorëzojë Bashkimit Evropian programin vjetor për reforma ekonomike (ERP), i cili është instrumenti kryesor për dialog rreth çështjeve ekonomike dhe një nga tri shtyllat e...

Leave a Reply